Menú de cap de setmana i festius
(Només migdies)
Primers plats
- Amanida Russa amb Tonyina Vermella Confitada
- Amanida d’Alvocat a la Brasa amb Burrata i Sardina Fumada
- Tàrtar d’Escalivada amb Anxova i Olivada
- Carpaccio de Carbassó amb Pesto i Tomàquets Secs
- Espàrrecs Verds en Tempura amb Romesco
- Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre
- Vichyssoisse d’Espàrrecs Blancs amb Escopinye i Crostonets
- Fideuà amb Verdures, Bolets i Romesco
Segons plats
- Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet
- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella
- Calamar de Potera a la Brasa amb Romesco i Oli d’Herbes
- Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades
- Caneló XL de Melós de Vedella amb Espàrrecs Verds Saltats
- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa de Taronja
- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Cremós de Patata i Ximixurri
- Arròs Negre amb Sèpia, Cloïssa i un toc d’Allioli (mín. 2p.)
Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos
35,00€ (IVA inclòs)
Només migdies de cap de setmana