Menú de cap de setmana i festius

(Només migdies)

Primers plats

- Amanida Russa amb Tonyina Vermella Confitada

- Amanida d’Alvocat a la Brasa amb Burrata i Sardina Fumada

- Tàrtar d’Escalivada amb Anxova i Olivada

- Carpaccio de Carbassó amb Pesto i Tomàquets Secs

- Espàrrecs Verds en Tempura amb Romesco

- Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

- Vichyssoisse d’Espàrrecs Blancs amb Escopinye i Crostonets

- Fideuà amb Verdures, Bolets i Romesco

 
 

Segons plats

- Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet

- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

- Calamar de Potera a la Brasa amb Romesco i Oli d’Herbes

- Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

- Caneló XL de Melós de Vedella amb Espàrrecs Verds Saltats

- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa de Taronja

- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Cremós de Patata i Ximixurri

- Arròs Negre amb Sèpia, Cloïssa i un toc d’Allioli (mín. 2p.)

Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos

35,00€ (IVA inclòs)

Només migdies de cap de setmana

Siguiente
Siguiente

Menú del dia