Menú del dia

Setmana del 14 al 17 de Maig

Primers

Amanida Russa amb Tonyina Confitada

Fideuà amb Verdures, Bolets i Romesco

Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

Vichyssoisse d’Espàrrecs Blancs amb Escopinyes i Crostonets

Segons Plats

Arròs Negre amb Sèpia, Cloïssa i un toc d’Allioli

Filet de Dorada al Forn de Llenya amb Cremós d’Albergínia Fumada

Caneló de Melós de Vedella amb Espàrrecs de Marge

Galta de Porc Desossada a la Brasa amb Cremós de Patata i Ximixurri

Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer (Supl 5€)

Xuletón de Vaca Madurada (35 dies) de 500grs a la Brasa (Supl 10€)

 

Postres

Crema catalana

Mousse de Mató amb Mel

Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells

Crema Freda de Llimona amb Llima

Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla

Escuma de Iogurt amb Confitura de Mango

Pinya Natural

Pà torrat amb Tomàquet,

Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)

22,00€ (IVA inclòs)

Anterior
Anterior

Menú de cap de setmana i festius

Siguiente
Siguiente

Carta