Menú del dia
Setmana del 14 al 17 de Maig
Primers
Amanida Russa amb Tonyina Confitada
Fideuà amb Verdures, Bolets i Romesco
Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre
Vichyssoisse d’Espàrrecs Blancs amb Escopinyes i Crostonets
Segons Plats
Arròs Negre amb Sèpia, Cloïssa i un toc d’Allioli
Filet de Dorada al Forn de Llenya amb Cremós d’Albergínia Fumada
Caneló de Melós de Vedella amb Espàrrecs de Marge
Galta de Porc Desossada a la Brasa amb Cremós de Patata i Ximixurri
Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer (Supl 5€)
Xuletón de Vaca Madurada (35 dies) de 500grs a la Brasa (Supl 10€)
Postres
Crema catalana
Mousse de Mató amb Mel
Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells
Crema Freda de Llimona amb Llima
Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla
Escuma de Iogurt amb Confitura de Mango
Pinya Natural
Pà torrat amb Tomàquet,
Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)
22,00€ (IVA inclòs)