Menú de cap de setmana i festius

(Només migdies i a taula completa)

Primers plats

- Amanida Xató amb Calçots Confitats, Bacallà Esqueixat i Romesco

- Amanida d’Alvocat a la Brasa amb Burrata, Sardina Fumada i Vinagreta de Tomàquet Sec

- Cremós de Patata amb Ou a 63º, Pèsol del Maresme i Pernil

- Musclos Gallecs Petitets al Vapor

- Calçots en Tempura amb Romesco

- Petits Canelons de Pollastre Rostit amb Beixamel Trufada

- Pèsols de Vilassar al Caliu amb Pols de Pernil

- Fideuà amb Verdures de Temporada i Bolets

 
 

Segons plats

- Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet

- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella

- Calamar de Platja a la Brasa amb Romesco i Oli d’Herbes

- Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades

- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa de Taronja

- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Cremós de Patata i Ximixurri

- Xuletón de Vaca Vella Madurada de 500grs. a la Brasa (Supl. 10€)

- Ofegat de Pèsols de Vilassar amb Botifarra Negra i del Perol

- Arròs Sec Mariner amb Sèpia, Gamba Vermella i Cloïssa (mín. 2p.)

Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos

35,00€ (IVA inclòs)

Només migdies de cap de setmana

Siguiente
Siguiente

Menú del dia