
Menú de cap de setmana i festius
(Només migdies i a taula completa)
Primers plats
- Amanida Xató amb Calçots Confitats, Bacallà Esqueixat i Romesco
- Amanida d’Alvocat a la Brasa amb Burrata, Sardina Fumada i Vinagreta de Tomàquet Sec
- Cremós de Patata amb Ou a 63º, Pèsol del Maresme i Pernil
- Musclos Gallecs Petitets al Vapor
- Calçots en Tempura amb Romesco
- Petits Canelons de Pollastre Rostit amb Beixamel Trufada
- Pèsols de Vilassar al Caliu amb Pols de Pernil
- Fideuà amb Verdures de Temporada i Bolets
Segons plats
- Bacallà al Forn de Llenya a la Llauna amb Hummus Picantet
- Caldereta de Rap amb Gamba Vermella
- Calamar de Platja a la Brasa amb Romesco i Oli d’Herbes
- Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades
- Magret d’Ànec amb Chutney de Mango i Salsa de Taronja
- Tataki de Presa de Porc Ibèric amb Cremós de Patata i Ximixurri
- Xuletón de Vaca Vella Madurada de 500grs. a la Brasa (Supl. 10€)
- Ofegat de Pèsols de Vilassar amb Botifarra Negra i del Perol
- Arròs Sec Mariner amb Sèpia, Gamba Vermella i Cloïssa (mín. 2p.)
Pa torrat amb tomàquet, aigua i postres casolanes inclosos
35,00€ (IVA inclòs)
Només migdies de cap de setmana