Menú del dia

Setmana del 7 al 10 d’Octubre de 2025

Primers

Amanida Russa amb Bonítol Confitat

Amanida Cèsar amb Cabdells Brassejats

Pacheri amb Pesto de Carbassa Rostida i les Seves Pipes

Ratatouille amb Albergínia, Carbassó, Tomàquet i Burrata

Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre

Segons Plats 

Arròs Negre amb Sèpia, Cloïssa i un Toc d’Allioli

Tataki de Salmó amb Alvocat a la Brasa i Salsa Ponzu

Mandonguilles Casolanes amb Bolets

Presa de Porc Duroc amb Cremós de Patata i Ximixurri

Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades (supl. 10€)

Magret d’Ànec a la Brasa amb Salsa Teriyaki (supl. 7€)

Xuletón de Vaca Vella Madurada 35 dies de 500grs. (supl. 15€) 

 

Postres

Crema Catalana Cremada

Mousse de Mató amb Mel

Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells

Crema Freda de Llimona amb Llima

Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla

Pinya Brasejada amb Crema Catalana

Pà torrat amb Tomàquet,

Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)

22,00€ (IVA inclòs)

Anterior
Anterior

Menú de cap de setmana i festius

Siguiente
Siguiente

Carta