
Menú del dia
Setmana del 7 al 10 d’Octubre de 2025
Primers
Amanida Russa amb Bonítol Confitat
Amanida Cèsar amb Cabdells Brassejats
Pacheri amb Pesto de Carbassa Rostida i les Seves Pipes
Ratatouille amb Albergínia, Carbassó, Tomàquet i Burrata
Musclos de Roca al Vapor amb Pebre Negre
Segons Plats
Arròs Negre amb Sèpia, Cloïssa i un Toc d’Allioli
Tataki de Salmó amb Alvocat a la Brasa i Salsa Ponzu
Mandonguilles Casolanes amb Bolets
Presa de Porc Duroc amb Cremós de Patata i Ximixurri
Tall de Turbot al Forn de Llenya amb Gírgoles de Castanyer Saltades (supl. 10€)
Magret d’Ànec a la Brasa amb Salsa Teriyaki (supl. 7€)
Xuletón de Vaca Vella Madurada 35 dies de 500grs. (supl. 15€)
Postres
Crema Catalana Cremada
Mousse de Mató amb Mel
Pastís de Formatge amb Salsa de Fruits Vermells
Crema Freda de Llimona amb Llima
Brownie de Xocolata i Anous amb Gelat de Vainilla
Pinya Brasejada amb Crema Catalana
Pà torrat amb Tomàquet,
Beguda (1 Copa de Vi, Cervesa, Refresc o Aigua)
22,00€ (IVA inclòs)